Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Termeni și condiții


Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.dayo.ro

Termeni de urilizare

Site = pagina web www.dayo.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia
Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, care accesează site-ul DAYO
Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii
Vânzător = Utilizatorul site-lui DAYO care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii
Cumpărător = Utilizatorul site-ului DAYO care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe DAYO
Moderatori/Administrator = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul DAYO
Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare
Furnizor servicii pe DAYO:
SC Crumble Technology S.R.L
CUI: 43565238
Nr. Înmatriculare: J23/215/2021
Sediu Social: Jud Ilfov, sat Căldăraru, Independenței 123

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

DAYO este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare, închiriere sau prestare servicii către alți Utilizatori gratuit.
Folosind serviciul DAYO de anunțuri sunteți de acord că aceste servicii includ și reclame, acestea sunt necesare sustinerii siteului DAYO pentru sustinerea furnizării serviciilor sale. De asemenea sunteți de acord prin utilizarea serviciile oferite de DAYO sunt incluse anumite comunicate legate de modificările aduse saitului DAYO precum: anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative și newslettere, și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de membru și puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului. Sunteți de acord cu serviciile oferite de DAYO care se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din România și sunt gratuite.

Serviciile gratuite oferite de DAYO

  • adăugarea de anunțuri pentru persoane fizice sau juridice în baza de date DAYO
  • publicarea anunțurilor pe Internet
  • posibilitatea de filtrare simplă, avansată, vizionare,
  • posibilitatea de contact a altor utilizatori
  • posibilitatea se vizualizare a performanței anunțului
  • platformă de administrare a anunțurilor

Responsabilitatea utilizatorului

Utilizatorul care publică anunțuri pe DAYO se angajază să respecte regulile de publicare a anunțurilor aici. Nerespectarea acestor reguli poate duce de la ștergerea anunțurilor la ștergerea contului utilizatorului. Orice prejudiciu adus Crumble Technology SRL ca unic deținător a www.dayo.ro de către utilizator prin nerespectarea regulilor și a legi în vigoare poate duce la consecințe juridice.

Reguli de publicare

Penru a verifica și a lua la cunoștință regulile de publicare a anunțurilor rugăm sa urmariți linkul: https://dayo.ro/page/reguli-adaugarea-anunt

Utilizarea materialelor pe DAYO

DAYO își dă acordul și să descărcați a o copie a materialelor găsite pe site pentru a fi folosite doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Crumble Technology, conținutul acestui site web este dreptul exclusiv al companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Companie în țări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

Utilizatorii DAYO își dau acordul ca prin publicarea anunțurilor pe Hai în.Rro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor și a informațiilor publicate pe DAYO

DAYO nu are drept de proprietate asupra materialelor furnizate de utilizatori către companiei (informații, sugestii, observații) sau pe care le publicați, încărcați sau trimiteți. Cu toate acestea transmițând aceste materiale, dvs. sunteți vă dați implicit acordul ca Hai îm.Ro să aibă permisiunea de a utiliza materialele trimise inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener DAYO. Nu se pot pretinde și nici acorda compensații de niciun fel pentru utilizarea materialului furnizat. Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; compania are de asemenea dreptul de a șterge materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Ce obligații are DAYO

DAYO nu se obligă de a controla informațiile oferite de către utilizator și disponibile pe site. Materialele furnizate de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este a utilizatorului. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Compania este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. De asemenea, DAYO își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizatori pe care poate să le folosească în scopuri publicitare cu respectarea Politicii de confidențialitate. De asemenea, Compania nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale, cu excepția datelor suspuse Politicii de Confidențialitate. Dumneavoastră luați la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site-ul DAYO.

Răspunderea juridică

Răspunderea civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise în Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

Încheierea acordului

Compania Crumble Technology SRL, DAYO își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. În caz de urgență, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

DAYO a luat la cunoștință și s-a conformat conform prevederilor Regulamentului european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor („GDPR”)-intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și prevederilor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României. În vederea informării dumneavoastră cu privire la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.