Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Elena Lasconi desemnată candidata USR pentru alegerile prezidențiale

30 iunie 2024 15:13   Avizier   București   11 vizualizări Referinţă: 60

Localitate: București


Într-o decizie covârșitoare, Elena Lasconi a fost desemnată candidata USR pentru alegerile prezidențiale, obținând 94,31% din voturile celor aproximativ 600 de delegați prezenți la Congresul extraordinar al partidului.

Elena Lasconi: Iubesc România cu toată ființa mea

Elena Lasconi, cunoscută pentru activitatea sa ca primar al orașului Câmpulung Muscel, a declarat că această nouă etapă reprezintă o mare onoare și o provocare pe măsură:

Este o onoare pentru mine, mă așteaptă un drum foarte greu, dar toată viața mea am ales drumul greu. Am ales acest drum din sentimentul de iubire: iubesc România cu toată ființa mea.

Viziunea Elenei Lasconi pentru o Românie prosperă

Lasconi își propune să transforme România într-un stat prosper, sigur și liber, în care cetățenii să fie tratați cu respect. Ea a subliniat că prea mulți români au fost nevoiți să părăsească țara din cauza unei clase politice lacome, care a creat dificultăți economice și sociale pentru a-și menține privilegiile.

Angajamentele USR sub conducerea Elenei Lasconi

Sub conducerea Elenei Lasconi, USR se angajează să apere democrația și statul de drept, să asigure venituri decente pentru toți cei care muncesc cinstit, să îmbunătățească sistemul educațional pentru a pregăti elevii pentru viața reală și să reformeze sistemul de sănătate astfel încât pacienții să fie tratați cu grijă și respect. De asemenea, consolidarea apartenenței României la NATO și UE este un obiectiv esențial.

România merită un viitor mai bun, a spus Lasconi. De aceea, le propun românilor să-și unească forțele pentru o țară din care aceștia să nu-și mai dorească să plece.

Elena Lasconi și USR își doresc să construiască împreună cu românii o țară în care toți cetățenii să se simtă respectați și apreciați. Rămâne de văzut cum se vor desfășura campania și alegerile, dar mesajul de unitate și determinare al Elenei Lasconi a răsunat puternic la Congresul extraordinar al USR.

Sursa Imagine: https://www.facebook.com/USRUniuneaSalvatiRomania