Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Bilete la meciul România vs Olanda în optimile campionatului european de fotbal Euro 2024

28 iunie 2024 1:12   Avizier   București   52 vizualizări Referinţă: 56

Localitate: București


România a reușit o calificare remarcabilă în optimile de finală ale Euro 2024, după ce a terminat pe primul loc în grupa E. Acum, echipa națională se pregătește pentru un duel important cu Olanda, programat pentru marți, 2 iulie, la ora 19:00, la Munchen.

Update 15:30: UEFA a pus deja la vânzare biletele pentru această partidă pe site-ul oficial. Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • Fanii cu prioritate: 50€
  • Categoria 3: 85€
  • Categoria 2: 175€
  • Categoria 1: 250€
  • Prime Seats: 500€

Suporterii români s-au făcut remarcați prin prezența lor numeroasă și entuziastă la meciurile din grupe desfășurate la Munchen, Koln și Frankfurt. Pentru întâlnirea cu Olanda, UEFA a alocat inițial doar 7000 de bilete pentru fanii români, însă Federația Română de Fotbal (FRF) este în discuții pentru a dubla acest număr, încercând să obțină 14.000 de bilete.

Procedura de achiziție a biletelor a fost detaliată de FRF. Cei care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din grupă vor primi un email de la UEFA cu posibilitatea de a achiziționa până la 4 bilete din orice categorie. Aceștia vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a finaliza achiziția. Tichetele rămase disponibile vor putea fi cumpărate ulterior direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

România se întoarce pe Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen, unde a obținut o victorie răsunătoare cu 3-0 împotriva Ucrainei în fața a 30.000 de suporteri români. Aceasta este o oportunitate pentru echipa națională de a continua performanțele excelente și de a avansa în sferturile de finală ale competiției.